۱۳۹۸ تیر ۱۰, دوشنبه

اسیدپاشی به یک وکیل دادگستری در یوسف آباد تهران

خبرگزاری هرانا – طی هفته گذشته یک وکیل دادگستری با ورود چند نفر به دفترش واقع در یوسف آباد تهران مورد اسیدپاشی قرار گرفت و برای درمان به بیمارستان منتقل شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از روزنامه ایران، ساعت ۴ بعدازظهر سوم تیرماه ۱۳۹۸، ماموران کلانتری ۱۲۵ یوسف آباد از اسیدپاشی به روی مرد ۵۱ ساله‌ای با خبر شدند. به‌ دنبال اعلام این خبر موضوع به بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام و قربانی این اسیدپاشی برای درمان به بیمارستان منتقل شد.
این وکیل دادگستری پس از بهبود نسبی، گفت: “ساعت ۱۵ و ۲۵ دقیقه روز حادثه زنگ دفتر وکالتم به صدا
درآمد. چهار مرد و یک زن جوان وارد دفترم شدند. یکی از آن ها با سنگ به من حمله کرد و دیگری مرا کتک زد و سومین نفر هم روی من اسید ریخت. بعد از آن هم گوشی تلفن همراه و مدارکی که داخل دفترم بود را به سرقت بردند. با صدای داد و فریادهای من، نگهبان ساختمان خودش را به من رساند اما اسیدپاشان موفق به فرار شدند”.
ادعا شده به دنبال اظهارات وکیل میانسال، بازپرس غلامی از شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران دستور شناسایی عاملان این اسیدپاشی و دستگیری متهمان را صادر کرده است.
اسید، یکی از معدود محصولاتی است که بازار خرید و فروش آن در کشور هرگز از رونق نیفتاده است. علاوه بر سهولت دسترسی و تهیه اسید در بازارهای ایران، نبود قوانین پیشگیرانه کافی نیز بر تداوم جرمی تحت عنوان “اسیدپاشی” موید شده است.
علاوه بر سهولت دسترسی و تهیه اسید در بازارهای ایران، نبود قوانین پیشگیرانه کافی نیز بر تداوم جرمی تحت عنوان “اسید پاشی” موید شده است.
هرچند در سال ۱۳۳۷قانونی با موضوع مجازات بزه اسیدپاشی تصویب شده است و علاوه بر آن از عمومات قانون مجازات اسلامی هم می توان در جرم انگاری این عمل غیر انسانی بهره گرفت، اما شواهد و قراین حکایت از ناکارآمدی قوانین موجود در پیشگیری از آن دارد.
به تازگی پنج ماده از ۷ ماده طرح تشدید مجازات اسیدپاشی و حمایت از بزه دیدگان در جلسه علنی مجلس مورد موافقت نمایندگان قرار گرفته است. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۸، ماده های ۳، ۴ و ۵ طرح تشدید مجازات اسید پاشی و حمایت از بزه دیدگان ناشی از آن را بررسی و در نهایت تصویب کردند. یک روز پیش از آن نیز ۲ ماده دیگر از این طرح به تائید نمایندگان مجلس رسیده بود.
لازم به ذکر است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه بررسی این طرح مصوبه ای مقرر کرده اند که بر اساس آن برای “اسیدپاشی با قصد ایجاد ناامنی” مجازات اعدام در نظر گرفته خواهد شد. از طرفی با پیشنهاد طیبه سیاوشی مبنی بر محدود کردن دسترسی آسان به خرید و فروش اسید مخالفت کرده بودند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر